Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Incompany E-Learning

Contactformulier

Naast onze eendaagse BHV Incompany trainingen, bieden wij ook BHV E-Learning Incompany trainingen aan. U kunt hiermee de praktijktraining in een dagdeel afronden en de cursisten kunnen hieraan voorafgaand de theorie middels zelfstudie in eigen tijd, plaats en tempo afronden.

Door middel van BHV E-Learning (het nieuwe studeren) kan een combinatie worden gemaakt tussen zelfstudie middels E-learning en klassikaal onderwijs. Deze uitgekiende mix van offline en online leren, leidt in combinatie met inhoudelijke expertise en vakbekwame instructeurs van Medprevent, tot een optimaal resultaat. Er komen in de theorie verschillende modules aan bod, welke uiteindelijk wordt afgesloten met een toets. Tijdens de praktijkdag worden de volgende onderdelen behandeld:

  • Reanimatie inclusief AED
  • Stabiele zijligging
  • Vebandleer
  • Brand en ontruiming

Wanneer de E-learning (theorie) voldoende wordt afgesloten, ontvangt de cursist hiervoor een certificaat. Dit certificaat dient uitgeprint en getoond te worden tijdens de praktijkdag.

BHV E-Learning incompany Opleiding:
Prijs (excl. BTW en E-Learning module): € 895,-*  (max. 10 personen per groep)
Prijs E-Learning module per persoon: € 25,-*

Cursusduur theorie: circa 4 uren
Cursusduur praktijkdag: 4 uren

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen (o.a. gebruik van verband- en blusmaterialen) en certificaten, exclusief BTW. Bij een training incompany worden eventuele parkeerkosten van de instructeur doorberekend.

“Wij zijn al jaren erg te spreken over de samenwerking met Medprevent. De trainingen worden door het gehele land erg enthousiast ontvangen door onze collega’s.”

Fletcher hotels