Medprevent, dat werkt gezonder

BHV Incompany

Contactformulier

Wilt u een offerte aanvragen, een BHV cursus bij u op locatie laten inplannen of meer informatie ontvangen over onze BHV cursussen? Wij zijn iedere werkdag tussen 8.00 – 17.00 uur bereikbaar. Onze afdeling BHV staat u uiteraard graag te woord voor al uw vragen over onze BHV cursussen!

Neem contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in waarna wij zo snel mogelijk contact met u op zullen nemen.

Meer informatie BHV incompany

Wilt u meer informatie over een BHV cursus bij u op locatie? Vul hier uw contactgegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Contactgegevens

Bezoekadres:
Medprevent B.V.
Trijehoek 19
8408 HB Lippenhuizen

Afdeling BHV:

T: 0513-466217
F: 0513-714098
E:

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie