Medprevent, dat werkt gezonder

BHV+CCV Incompany

Contactformulier

De BHV + CCV cursus bestaat uit dezelfde onderdelen als de normale eendaagse BHV Basiscursus. Met maximaal 8 personen per groep kan deze cursus meetellen voor de CCV (bijscholingsuren beroepschauffeurs) en kunt u 7 accreditatiepunten verdienen. Na de cursus is de cursist up-to-date met de laatste richtlijnen en bewust van de mogelijke situaties die op het bedrijf kunnen ontstaan. De verplichte scholingsduur in verband met CCV bedraagt 7 uur.

Het lesmateriaal wordt elk jaar aangepast aan de laatste richtlijnen. Daarnaast wordt de cursist geprikkeld om over situaties na te denken welke binnen het bedrijf voor kunnen komen. Bij een training incompany wordt de datum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering.

BHV+CCV Incompany
Eendaagse training: € 1.390,-*, incl. registratiekosten bij het CBR à € 24,95 p.p. (max. 8 personen per groep)
Toeslag Avonduren / Zaterdag: 15%/25% van de prijs

Als erkend en gecertificeerd opleidingsinstituut verleend Medprevent BHV certificaten met een geldigheid van één jaar.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

* Alle prijzen zijn inclusief lesmaterialen (o.a. gebruik van verband- en blusmaterialen) en certificaten, exclusief BTW. Eventuele parkeerkosten van de instructeur worden doorberekend.

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde