Medprevent, dat werkt gezonder

Heartsine Samaritan PAD 350P

Inschrijven BHV

De Heartsine Samaritan PAD 350P is één van de goedkoopste AED apparaten op de markt. Dit in combinatie met de IP56 waterdichtheid en 8 jaar garantie, maakt deze AED tot een populaire keuze.

PRIJS: € 1.199,- (excl. BTW)

De Samaritan PAD onderscheidt zich op enkele belangrijke punten van andere AED apparaten:

  • De unieke SCOPE (self-compensating output pulse envelope) bifasisch opgebouwde golf. Hierdoor wordt er niet een gewone schok toegediend, maar de geoptimaliseerde golfvorm compenseert de energie, stijging en pulsbreedte van de golf aan de hand van de borstimpedantie van de patiënt. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze techniek een grotere kans van slagen heeft dan een vaste golfvorm.
  • De Pad-Pak 2-in-1 module is een combinatie van batterij en elektrodes. Hierdoor is het onderhoud beperkt tot de controle van de status indicator en het eenmaal in de drie jaar wisselen van de Pad-Pak.
  • De Samaritan PAD is lichter (1.1 kg) en compacter dan de meeste AED’s wat het systeem hanteerbaarder maakt en het gemakkelijker op te bergen is.
  • De Samaritan Pad wordt geleverd met tas, quick reference instructiekaart en 8 jaar garantie.
  • De Samaritan Pad is IP56 gecertificeerd. Dit is de hoogste beschermingsgraad van alle op de markt verkrijgbare AED apparaten (waterdicht tijdens stortregens).

Interesse in de Heartsine Samaritan PAD 350P? Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord! 

Let op: Alle prijzen voor de AED apparaten zijn excl. 9% BTW.

“Wij ervaren Medprevent als een professionele en deskundige partner op het gebied van verzuim- en arbodienstverlening. Het contact verloopt persoonlijk en laagdrempelig.”

Veiligheidsregio Fryslân