Medprevent, dat werkt gezonder

Defibtech Lifeline

Inschrijven BHV

De Defibtech Lifeline AED onderscheidt zich als een uiterst betrouwbare AED met een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

PRIJS: € 1.395,- (excl. BTW)

Deze AED is ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van professionele hulpverleners maar is daarnaast ook eenvoudig genoeg voor medische leken. Het redden van mensenlevens ligt hiermee binnen ieders handbereik. De AED valt direct op door zijn slimme en gebruiksvriendelijke ontwerp. Eenvoud in bedieningsgemak komt namelijk de snelheid van levensreddend handelen ten goede. Elke seconde telt! De moderne Defibtech is nu ook leverbaar in Nederland. De AED beschikt over de laatste technologie voor effectieve diagnostiek en therapie. Een uniek concept zorgt ervoor dat de batterijunit een zeer lange levensduur heeft tot 7 jaar!

De Lifeline AED wordt geleverd als een direct gebruiksklare Nederlandstalige AED met:

  • Batterijunit (levensduur tot 7 jaar)
  • Een paar defibrillatie-elektroden
  • Een 9V status indicator batterij
  • Een snelle referentiekaart
  • Een gebruikershandleiding

Interesse in de Defibtech Lifeline AED? Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl. Wij staan u graag te woord! 

Let op: Alle prijzen voor de AED apparaten zijn excl. 9% BTW.

“Rentex is zeer tevreden over de op maat gemaakte dienstverlening en de goede samenwerking met de bedrijfsarts en het arboteam van Medprevent.”

Rentex