Medprevent, dat werkt gezonder

CCV – voor beroepschauffeurs

Inschrijven BHV

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat Medprevent BHV / EHBO ook door de CCV erkend is en dat de trainingsuren gelden als nascholingsuren ter behoud van het rijbewijs zoals bepaald in de Richtlijn vakbekwaamheid.

U kunt als beroepschauffeur 7 bijscholingspunten verdienen door onze speciale BHV + CCV cursus te volgen. Bekijk het volledige aanbod en zoek een cursus bij u in de buurt! Op de website van het CBR kunt u meer informatie vinden over CCV!

Medprevent geeft de BHV + CCV training op enkele locaties door het land. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV + CCV training in één dag voltooid kan worden.

PRIJS: € 199,- incl. € 24,95 p.p. registratiekosten bij CBR

De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Een behaald certificaat is 1 jaar geldig en dus adviseren wij u om na het behalen van het BHV certficaat, jaarlijks de BHV te herhalen. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV + CCV training is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, certificaat en uitgebreide lunch. Afhankelijk van de risico’s binnen uw organisatie, gecombineerd met het aantal medewerkers kunt u bepalen hoeveel medewerkers de BHV training moeten gaan volgen. Het is in ieder geval erg belangrijk dat er altijd een BHV-er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Er komen verschillende modules aan bod. De volgende onderdelen worden in elk geval behandeld:

  • Letten op eigen en andermans veiligheid
  • Levensreddend handelen
  • Vervoer over korte afstand
  • Verband en hulpmiddelen
  • Reanimatie en gebruik AED
  • Brand in en rondom het voertuig
  • Omgang met hulpverleningsdiensten

De BHV-cursussen van Medprevent voldoen aan de opleidingseisen die door de Arbowet zijn vastgesteld. Medprevent is ISO 9001 gecertificeerd en onze docenten zijn conform laatste wet- en regelgeving opgeleid. Cursisten van Medprevent voldoen na het behalen van het certificaat aan het opleidingsprofiel van het Ministerie van Binnenlandse zaken en S.Z.W.

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV + CCV training!

Bekijk alle BHV + CCV trainingen

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten