Medprevent, dat werkt gezonder

CCV – voor beroepschauffeurs

Inschrijven BHV

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat Medprevent BHV / EHBO ook door de CCV erkend is en dat de trainingsuren gelden als nascholingsuren ter behoud van het rijbewijs zoals bepaald in de Richtlijn vakbekwaamheid.

U kunt als beroepschauffeur 7 bijscholingspunten verdienen door onze speciale BHV + CCV cursus te volgen. Bekijk het volledige aanbod en zoek een cursus bij u in de buurt! Op de website van het CBR kunt u meer informatie vinden over CCV!

Medprevent geeft de BHV + CCV training op enkele locaties door het land. Het lesmateriaal van Medprevent is zo ontwikkeld dat de BHV + CCV training in één dag voltooid kan worden.

PRIJS: € 199,- incl. € 24,95 p.p. registratiekosten bij CBR

De cursus begint om 8.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Een behaald certificaat is 1 jaar geldig en dus adviseren wij u om na het behalen van het BHV certficaat, jaarlijks de BHV te herhalen. Wanneer u eenmaal een BHV cursus bij ons heeft gevolgd, wordt u ieder jaar automatisch uitgenodigd voor een herhalingscursus.

De cursussen van Medprevent zijn zeer scherp geprijsd. De prijs voor de BHV + CCV training is exclusief BTW maar inclusief lesmateriaal, certificaat en uitgebreide lunch. Afhankelijk van de risico’s binnen uw organisatie, gecombineerd met het aantal medewerkers kunt u bepalen hoeveel medewerkers de BHV training moeten gaan volgen. Het is in ieder geval erg belangrijk dat er altijd een BHV-er binnen uw organisatie op de werkvloer aanwezig is.

Er komen verschillende modules aan bod. De volgende onderdelen worden in elk geval behandeld:

  • Letten op eigen en andermans veiligheid
  • Levensreddend handelen
  • Vervoer over korte afstand
  • Verband en hulpmiddelen
  • Reanimatie en gebruik AED
  • Brand in en rondom het voertuig
  • Omgang met hulpverleningsdiensten

De BHV-cursussen van Medprevent voldoen aan de opleidingseisen die door de Arbowet zijn vastgesteld. Medprevent is ISO 9001 gecertificeerd en onze docenten zijn conform laatste wet- en regelgeving opgeleid. Cursisten van Medprevent voldoen na het behalen van het certificaat aan het opleidingsprofiel van het Ministerie van Binnenlandse zaken en S.Z.W.

Schrijf je vandaag nog in voor een BHV + CCV training!

Bekijk alle BHV + CCV trainingen

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Rentex is zeer tevreden over de op maat gemaakte dienstverlening en de goede samenwerking met de bedrijfsarts en het arboteam van Medprevent.”

Rentex