Medprevent, dat werkt gezonder!

Calamiteitentraining Receptionisten

Inschrijven BHV

Om de bedrijfshulpverlening haar voorpostfunctie op adequate wijze te kunnen laten vervullen, is het noodzakelijk dat de bedrijfshulpverleners zo efficiënt en effectief mogelijk worden gealarmeerd. Dit is alleen mogelijk als er binnen de organisatie duidelijkheid is over hoe een melding moet worden opgenomen en wie er vervolgens dient te worden gealarmeerd. Bij deze training staat het omgaan met alarmmeldingen voor de receptiemedewerker centraal!

Medprevent is uw partner voor het organiseren van een calamiteitentraining voor receptiemedewerkers. De cursus zal bij u op het bedrijf worden gegeven, kortom een incompany cursus . De training sluit naadloos aan op de aanwezige situatie binnen uw organisatie. Bij een incompany cursus wordt de cursusdatum en tijd in overleg gepland. U verzorgt de locatie en de catering.

Zoals uit de naam van deze training al blijkt is deze training specifiek gericht op receptiemedewerkers. Centraal staat het omgaan met alarmmeldingen. Om efficiënt en effectief te kunnen handelen zijn heldere procedures en getraind personeel dat op de juiste wijze handelt nodig. De training is bedoeld om alarmmeldingen op systematische wijze te leren opnemen. Andere doelen zijn:

–       Het inzicht krijgen in de belangrijke rol die receptiemedewerkers hebben in de alarmeringsorganisatie;
–       Duidelijk maken welke consequenties de acties van de receptiemedewerkers hebben voor het vervolg van de hulpverlening;
–       Receptiemedewerkers leren om in een situatie waarin een alarmmelding bij de receptie binnenkomt, gebruik te maken van de juiste gesprekstechnieken en door het volgen van de procedures adequaat op te treden.

Bij deze training wordt kennis van bedrijfshulpverlening als uitgangspunt genomen. Dit is echter geen eis voor deelname aan deze training maar in overleg aanpasbaar.

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten