Medprevent, dat werkt gezonder!

AED/BLS Training

Inschrijven BHV

Bij een hartstilstand telt iedere seconde. Door gebruik te maken van een Automatische Externe Defibrillator (AED), wordt de overlevingskans van het slachtoffer een stuk groter. Voor het veilig gebruik van de AED en hoe de AED toe te passen bij reanimatie, verzorgen wij voor u een uitgebreide gecertificeerde AED/BLS training. BLS staat voor Basic Life Support. Deze training is bedoeld voor medewerkers die bij calamiteiten gebruik kunnen maken van een AED apparaat en in het bezit zijn van een geldig certificaat Reanimatie, Bedrijfshulpverlening of een EHBO-diploma.

De volgende onderwerpen komen tijdens de training aan bod:

  • Werking en bediening AED (uitvoerige behandeling);
  • Benadering slachtoffer, beoordeling bewustzijn en ademhaling;
  • Samenwerking met omstanders;
  • Uitvoering hartmassage en beademing;
  • Veilig gebruik en toepassing van automatische externe defibrillator bij reanimatie;
  • Bijzondere omstandigheden.

Na afloop van de training is de deelnemer in staat om een slachtoffer met een hartstilstand te reanimeren en defibrilleren met behulp van een AED. Na het volgen van de AED/BLS training van Medprevent zijn uw medewerkers competent om bij een hartstilstand op de juiste wijze te handelen. De deelnemers ontvangen een certificaat van Medprevent.

AED/BLS Training:
Cursustijden: in overleg
Prijs AED/BLS training: € 795,00 *
Toeslag avonduren/zaterdag: 15%/25% van de cursusprijs
Maximaal aantal deelnemers per groep: 15

KORTING:

Bij aanschaf van een AED-apparaat ontvangt u € 100,- korting op de AED training.

* De prijs is inclusief lesmateriaal en certificaat, maar exclusief BTW en eventuele parkeerkosten van de instructeur.

Uiteraard is er naast de AED/BLS training ook de mogelijkheid om bij Medprevent AED apparaten en AED accessoires aan te schaffen. Lees hier meer!

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217,  via info@medprevent.nl of vul onderstaande formulier in.

Aanvraag AED training

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Apenheul zet zich in voor apen en hun leefgebieden over de hele wereld. Binnen de poorten van Apenheul is Medprevent al jaren onze innovatieve partner in het zorgen voor een veilige plek voor dieren, bezoekers en medewerkers. Ze doen wat ze beloven!”

Apenheul