Medprevent, dat werkt gezonder!

AED accessoires

Inschrijven BHV

Naast AED apparaten zorgen wij ook voor de bijbehorende accessoires. Afhankelijk van waar u de AED wilt plaatsen, kan het een aanrader zijn om het apparaat goed te beschermen.

Daarnaast is het mogelijk om bepaalde extraatjes aan te schaffen die van belang kunnen zijn voor het goed gebruiken van de AED.

Interesse in één van onderstaande producten? Neem contact met ons op via 0513-466217 of info@medprevent.nl.

Let op: Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.

 1. AED binnenwandkast
  (€ 199,-)

  De AED binnenwandkast is een solide universele metalen AED-kast met alarm, uitgevoerd met het nieuwe internationale AED-logo van de ILCOR en uitgevoerd in de officiële kleur groen. De kast is voorzien van een magneetalarm met een geluid van 100 dB, welke in- en uitgeschakeld kan worden met een schakelaar in de binnenzijde van de kast.

 2. AIVIA buitenkast Standaard
  (€ 544,-)

  De AIVIA Buitenkast Standaard is speciaal bedoeld om aan de buitenkant van een gebouw te worden bevestigd. De AIVIA Buitenkast bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht. Deze materialen, die onder andere bekend zijn in de auto-industrie, hebben als kenmerk een enorme weerstand te bieden tegen schokken.

 3. AED Safeset
  (€ 29,95)

  De AED Safeset bevat alle noodzakelijke accessoires voor gebruik bij een reanimatie. Bij aanschaf van deze Safeset heeft u al deze accessoires meteen binnen handbereik. De Safeset bevat de volgende accessoires: Beademingsmasker met zuurstofaansluiting, kledingschaar, handschoenen, 2 disposable scheermesjes, 2 alcoholdoekjes voor desinfectie en 2 tissues.

 4. AED Servicecontract
  (€ 59,- per jaar)

  Een AED heeft in principe geen onderhoud nodig. De afgelopen jaren is echter gebleken dat er zeer veel AED’s niet inzetbaar zijn, omdat de batterij leeg is, of doordat elektroden uitgedroogd zijn. Medprevent kan u een servicecontract aanbieden voor uw AED! Dit contract betekent dat u voor weinig kosten verzekerd bent van een goed functionerende AED.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Apenheul zet zich in voor apen en hun leefgebieden over de hele wereld. Binnen de poorten van Apenheul is Medprevent al jaren onze innovatieve partner in het zorgen voor een veilige plek voor dieren, bezoekers en medewerkers. Ze doen wat ze beloven!”

Apenheul