Medprevent, dat werkt gezonder!

Accreditatiepunten ADAP

Inschrijven BHV

De BHV-cursussen van Medprevent voldoen aan de opleidingseisen die door de Arbowet zijn vastgesteld. Medprevent is ISO 9001 gecertificeerd en onze docenten zijn conform laatste wet- en regelgeving opgeleid. Cursisten van Medprevent voldoen na het behalen van het certificaat aan het opleidingsprofiel van het Ministerie van Binnenlandse zaken en S.Z.W.

Onze BHV cursussen kunnen u accreditatiepunten opleveren bij Stichting ADAP. ADAP staat voor Acreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici. ADAP is het centrale loket voor de aanvragen van accreditatie van deskundigheidsbevorderende activiteiten voor paramedici. Eén van de doelstellingen van ADAP is het bewaken van de kwaliteit van bij- en nascholing voor paramedici.

De accreditatiepunten kunt u verdienen door het volgen van onze BHV opleiding, BHV herhaling of AED + Reanimatietraining. De accreditatie is namelijk gebasseerd op het onderdeel AED + Reanimatie, welke allemaal ruimschoots worden behandeld in deze trainingen. De volgende beroepsgroepen kunnen voor € 19,95 per persoon 3,5 accreditatiepunten verdienen:

  • diëtisten
  • ergotherapeuten
  • huidtherapeuten
  • logopedisten
  • optometristen
  • orthoptisten
  • podotherapeuten
  • oefentherapie Cesar en Mensendieck
  • MBB’ers

Prijs : € 19,95 per persoon

Voor het bespreken van uw wensen en alle mogelijkheden staan wij u graag te woord! Neem contact met ons op via 0513-466217 of via info@medprevent.nl.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie