Medprevent, dat werkt gezonder!

UPDATE: BHV tijdens een pandemie

BHV tijdens een pandemie:

Wereldwijd hebben we te maken met het Coronavirus (COVID-19). Nu we in Nederland noodzakelijke maatregelen moeten treffen om het virus maximaal te controleren, werken degene die dat kunnen vanuit huis of zitten met ziekteverschijnselen thuis waardoor de BHV-bezetting op het bedrijf in het geding komt. Dit brengt voor werkgevers en werknemers risico’s met zich mee. In deze whitepaper geven we advies over de bedrijfshulpverlening ten tijde van een pandemie.

UPDATE 24/03/2020: Deze whitepaper bevat het nieuwste advies betreffende het uitvoeren van een reanimatie, vanuit de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). De aanbevelingen omtrent het uitvoeren van levensreddende handelingen staan in de whitepaper beschreven evenals het reanimatieprotocol conform het Basic Life Support (BLS), welke nu bestaat uit tijdelijk aangepaste stappen.

Whitepaper BHV tijdens een pandemie

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"

Hochwald Foods Nederland