Medprevent, dat werkt gezonder

Verzuimmanagement Basis

Als werkgever bent u verplicht om de beschikking te kunnen hebben over een bedrijfsarts. De basisaansluiting bij arbodienst Medprevent zorgt ervoor dat u aan deze verplichting voldoet en geeft u als werkgever de zekerheid dat u een gediplomeerde bedrijfsarts kunt inschakelen bij ziekteverzuim van uw personeel.

Het Pakket Verzuimmanagement Basis bevat het volgende:

  • U bent aangesloten bij de gecertificeerde arbodienst Medprevent B.V en kunt beschikken over bedrijfsartsen en deskundigen op verrichtingenbasis.;
  • U houdt zelf de ziekmeldingen bij en geeft aan wie er op het spreekuur moet komen;
  • U maakt gebruik van ons digitale verzuimsysteem Verzuimsignaal. Dit is een webbased-applicatie waarop u 24 uur per dag kunt inloggen. Hierin kunt u alle ziekmeldingen en de wettelijke termijnen ten behoeve van de dossieropbouw bijhouden cq. inzien.
  • U bewaakt Wet Verbetering Poortwachter, 6de weeks probleemanalyse, plan van aanpak en melding UWV.
  • Verstrekking verzuimcijfers en overzichten voor verzekeraar.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0513-466217 of via arbo@medprevent.nl. Wij helpen u graag bij het voeren van een effectief verzuimbeleid!

"Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten."

Instituut voor Hyperbare Geneeskunde