Medprevent, dat werkt gezonder

Kerndeskundigen

Binnen organisaties komen situaties voor waarbij de beoordeling ervan het beste gedaan kan worden door een deskundige met zeer specialistische kennis. Door samen te werken kunnen de kerndeskundigen werkgevers en werknemers adviseren over een gezonde en veilige werkplek.

Via Medprevent B.V. kunt u terecht bij alle 4 in de arbowet benoemde kerndeskundigen. Rondom verzuim en advisering kan er een bedrijfsarts in worden gezet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de overige kerndeskundigen, namelijk een Arbeidshygiënist, Arbeids- en Organisatieadviseur (A&O-er) en Hogere Veiligheidskundige (HVK-er). Voor de inzet van deze kerndeskundigen betaalt u op uurbasis. De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Via onderstaande pagina’s kunt u meer lezen over de taakinhoud van deze laatste drie benoemde kerndeskundigen.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"Doordat Medprevent een totaalaanbieder is op het gebied van veiligheid en gezondheid, ze korte lijnen hebben en de mogelijkheid bestaat tot maatwerk, kunnen wij op een efficiënte en effectieve wijze invulling geven aan ons Arbobeleid. Verschillende onderdelen kunnen we naadloos op elkaar aan laten sluiten. Een geconstateerd risico uit de RI&E, kunnen we bijvoorbeeld terug laten komen in de BHV-oefeningen.”

Poeisz supermarkten