Medprevent, dat werkt gezonder

Kerndeskundigen

Binnen organisaties komen situaties voor waarbij de beoordeling ervan het beste gedaan kan worden door een deskundige met zeer specialistische kennis. Door samen te werken kunnen de kerndeskundigen werkgevers en werknemers adviseren over een gezonde en veilige werkplek.

Via Medprevent B.V. kunt u terecht bij alle 4 in de arbowet benoemde kerndeskundigen. Rondom verzuim en advisering kan er een bedrijfsarts in worden gezet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de overige kerndeskundigen, namelijk een Arbeidshygiënist, Arbeids- en Organisatieadviseur (A&O-er) en Hogere Veiligheidskundige (HVK-er). Voor de inzet van deze kerndeskundigen betaalt u op uurbasis. De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Via onderstaande pagina’s kunt u meer lezen over de taakinhoud van deze laatste drie benoemde kerndeskundigen.

“Een flexibele en toegankelijke manier van werken; zo kennen wij Medprevent. Dankzij deze houding kunnen wij samen maatwerk bieden, altijd optimaal aangepast aan de wensen van de klant en de beschikbare locaties. De trainers hebben veel praktijkervaring en dat merk je tijdens de lessen. Minder zichtbaar, maar heel belangrijk bij een langdurige samenwerking, is het administratieve proces dat zich achter de schermen afspeelt. Ook dit is goed geregeld, waardoor we met elkaar de kwaliteit hoog kunnen houden. Medprevent is een samenwerkingspartner waarop we kunnen bouwen!”

Zadkine Veiligheidsacademie