Medprevent, dat werkt gezonder

Kerndeskundigen

Binnen organisaties komen situaties voor waarbij de beoordeling ervan het beste gedaan kan worden door een deskundige met zeer specialistische kennis. Door samen te werken kunnen de kerndeskundigen werkgevers en werknemers adviseren over een gezonde en veilige werkplek.

Via Medprevent B.V. kunt u terecht bij alle 4 in de arbowet benoemde kerndeskundigen. Rondom verzuim en advisering kan er een bedrijfsarts in worden gezet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de overige kerndeskundigen, namelijk een Arbeidshygiënist, Arbeids- en Organisatieadviseur (A&O-er) en Hogere Veiligheidskundige (HVK-er). Voor de inzet van deze kerndeskundigen betaalt u op uurbasis. De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar. Via onderstaande pagina’s kunt u meer lezen over de taakinhoud van deze laatste drie benoemde kerndeskundigen.

Medprevent nieuwsbrief Blijf op de hoogte van onze dienstverlening!

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief gericht op veiligheid en gezondheid en blijf volledig op de hoogte!

"De bedrijfsarts van Medprevent is een belangrijke pro-actieve gesprekspartner in de verzuimbegeleiding voor zowel de werknemer als leidinggevende. Naast de vakinhoudelijke kwaliteiten voelt de bedrijfsarts de cultuur en mores van het bedrijf en haar medewerkers goed aan"

Hochwald Foods Nederland