Week van de RI&E 2018 Week van de RI&E

Week van de RI&E 2018

Preventief werkt beter, begin bij de RI&E! Gezond en veilig werken is voor iedereen van belang is om gezond 80+ te worden. Door een veilige en gezonde werkomgeving te bieden, toont u uw werknemers én de buitenwereld dat u de gezondheid van uw werknemers hoog in het vaandel heeft staan. Bedrijven die actief zijn op het gebied van veilig en gezond werken hebben meer tevreden medewerkers en vergroten in veel gevallen de productiviteit. Door minder verzuim wordt de bedrijfscontinuïteit bovendien verbeterd, waar ook klanten bij gebaat zijn.

Wij zijn supporter van de Week van de RI&E, een initiatief om extra aandacht te vragen voor veilig en gezond werken, met als basis de RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie). Centraal staat de verantwoordelijkheid van werkgevers om samen met de werknemers een gezonde en veilige werkplek te creëren. Het thema van de Week van de RI&E 2018 is:

"Beperk verzuim en verloop, begin bij de RI&E".

Logo Week van de RI&E 2018

De Week van de RI&E 2018 vond plaats van 11 t/m 15 juni 2018. Tijdens deze week werden door het hele land en door verschillende partijen een scala aan activiteiten georganiseerd. Ook door Medprevent! 

PROFITEER NU:

  • U ontvangt 10% korting op deelname aan onze cursus Preventiemedewerker open inschrijving in Utrecht of Drachten. Deze actie geldt voor alle cursussen Preventiemedewerker open inschrijving in het najaar van 2018.


Cursusdata Preventiemedewerker:

Opleiding 18-10-2018 + 01-11-2018
Utrecht - Synderella Savannah Tower

Herhaling 06-11-2018
Utrecht - Synderella Savannah Tower

Opleiding 19-11-2018 + 03-12-2018
Drachten - Van der Valk Hotel Drachten

Vind hier alle informatie over de cursus Preventiemedewerker!

Op deze pagina houden we u verder op de hoogte van onze activiteiten en acties rondom de Week van de RI&E in 2018, maar u kunt uiteraard nu al met de voorbereidingen van start gaan om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren.

Wat iedereen over de RI&E moet weten!

Wilt u meer weten over de Week van de RI&E, kijk dan op
hun website.