Inst. Voor Hyperbare Geneeskunde

Inst. Voor Hyperbare Geneeskunde

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels werkt reeds enkele jaren met Medprevent. De samenwerking bevalt goed daar Medprevent erg flexibel is. Onze medewerkers geven consequent aan dat ze de training als zeer leerzaam ervaren en er veel vertrouwen in op hebben gedaan.

Dolfinarium

Dolfinarium

Onze ervaring met Medprevent is dat Medprevent t.a.v. de BHV en medische keuringen professioneel, flexibel en doelgericht meedenkt, om aan de wensen van de opdrachtgever tegemoet te komen.

Inst. Voor Hyperbare Geneeskunde

Inst. Voor Hyperbare Geneeskunde

Onze medewerkers ervaren de op maat gesneden, incompany BHV trainingen als zeer prettig en leerzaam. De jaarlijkse medische keuringen worden op professionele wijze uitgevoerd en zijn gericht op de voor ons relevante aspecten.

Gebroeders Kok

Gebroeders Kok

Klantgericht werken vraagt veel inzet, hier hebben wij een arbodienst voor nodig die dat snapt. Medprevent  beantwoordt onze vraag, of we nu met spoed een man gekeurd moeten hebben voor een grondsanering of een zieke medewerker die begeleid moet worden.

Rhenus Air B.V.

Rhenus Air B.V.

Medprevent heeft ons op een zeer professionele manier geassisteerd bij het opstellen van het ontruimingsplan van ons pand op Schiphol. Hiernaast zijn onze medewerkers uiterst tevreden over de BHV-herhalingscursussen.

Makelaardij Sierd Moll

Makelaardij Sierd Moll

Sinds enkele jaren zijn wij aangesloten bij Medprevent. Bevalt ons prima; korte lijnen, snelle reacties, persoonlijk en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Kortom: dik tevreden.

Van der Heide Groep

Van der Heide Groep

Samen met Medprevent hebben we de cursus: Eerste Hulp Bij Elektriciteitsletsel ontwikkeld. De cursussen worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. De trainers zijn deskundig in het vakgebied en absoluut ook in het overbrengen van kennis en trainen van de vaardigheden.

Tuindorado

Tuindorado

Medprevent geeft al vele jaren tot grote tevredenheid onze medewerkers een - incompany -  BHV training, welke deels specifiek naar onze bedrijfssituatie en risico's wordt aangepast; dat is de kracht van de samenwerking.

Centrum de Roos

Centrum de Roos

Een heel gezellige en ontspannen manier van lesgeven waardoor ook de nieuwe onervaren leerlingen goed worden ondersteund. Leerstof richt zich op die zaken die in de praktijk van belang zijn.