AED-actie AED-actie

AED-actie

AED, daar red je levens mee!

In ons land worden jaarlijks ruim 10.000 mensen, buiten het ziekenhuis, getroffen door een hartstilstand. In 80% van de gevallen gebeurt dat thuis en in 20% vindt dat plaats op straat, in het openbaar vervoer, op het werk of op het sportveld. Bij een plotselinge hartstilstand stopt het hart met pompen en valt de bloedsomloop stil. Ademhaling en polsslag zijn afwezig en zonder ingrijpen treedt er al binnen 4 tot 6 minuten hersenschade op.

Het belangrijkste voordeel van de AED (automatische externe defibrillator) apparaten is de tijdwinst die behaald wordt, zodat het moment van een hartfalen en start van de reanimatie, in combinatie met defibrillatie, zo kort mogelijk wordt gehouden. Een AED is een apparaat waarmee men een elektrische schok aan het hart kan toedienen wanneer er sprake is van levensbedreigende hartritmestoornissen. Een ingebouwde computer analyseert het hartritme van het slachtoffer en bepaalt automatisch of het noodzakelijk is om een stroomstoot toe te dienen. Wanneer tijdens de reanimatie gebruik wordt gemaakt van een AED stijgt de overlevingskans tot 70 á 80%. Is dit niet het geval dan is de overlevingskans slechts 15%.

Actie in de maand april en mei 2018

Medprevent is specialist op het gebied van bedrijfshulpverlening / veiligheidstrainingen, arbodienstverlening, RI&E en medische beroepskeuringen. Wij vinden het van groot belang dat er in bovenstaande situaties zo snel mogelijk goede ondersteuning kan worden geboden. Een AED is hierin erg belangrijk. Om deze reden bieden wij ook AED's aan. Koopt u voor 1 juni 2018 een AED bij ons, dan ontvangt u 50% korting op een universele binnenkast. Uw AED valt in een wandkast extra op. Daarnaast wordt uw AED, door middel van een luid alarm, beschermd tegen diefstal.

Bekijk hier onze AED's!

In combinatie met een AED of BHV training?

Uiteraard is het van belang om te weten hoe er met een AED omgegaan dient te worden. Als specialist op het gebied van veiligheidstrainingen trainen wij u en uw medewerkers graag op het gebied van de AED en de reanimatie. Ook kunt u de volledige BHV training door ons laten verzorgen.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met één van onze accountmanagers via 0513-466217 of via info@medprevent.nl en bestel een AED met binnenwandkast en ontvang op de wandkast 50% korting. Ook voor meer informatie over onze veiligheidstrainingen kunt u contact met ons opnemen.